Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tror oändligheten

jag tror oändligheten når nästan lika långt som dikten
jag tror oändligheten är summan av mina dagar
jag tror
min älskade
att oändligheten ryms i ditt leende
och att jag till sist en gång skall gå upp i det




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-06 18:56



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Ett stort leende kom på mina läppar av din dikt, tack.
2013-03-06

  Helena C.W.
Vilken otrolig känsla i dikten. Applåd! Bokmärkt!
2013-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP