Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturen


Naturen
färgar av sig
på ditt sätt
att tänka
Naturen 
färgar av sig
på ditt sätt
att gå
Naturen
färgar av sig
på ditt sätt
att längta
Naturen
färgar av sig 
på ditt sätt
Förstå!




Fri vers (Fri form) av dreamoflife
Läst 164 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-06 22:34



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
fin..
2013-03-09

  Daniel_78 VIP
jag går gärna med
och skriver under på det


2013-03-07

  Lars Hedlin
Mycket fint skaldat!
2013-03-07
  > Nästa text
< Föregående

dreamoflife