Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fönster





att sitta i ett fönster
var mer spännande
när jag var ung
nu
tänker jag mest
på allt som ska göras




Fri vers av Christine Sabel
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-06 23:45



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant, jag känner precis
detsamma
2013-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel