Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upprepningstvång över

En tryckvåg i rättan tid. Ens
norska kärlek i ett parkeringsgarage.

Står där i sitt blåställ. Undrar om
vi kan fika någon dag.

Hon undrade en massa. Samma
virvlande smärta. Hur han kunde
svika. Hur han kunde tappat bort
sig själv i just det som var hans
största närhet.

Hon skulle ha sagt som det var.
Men där stod ännu en dönick
i blåställ. Så svalde. Bet. Sa ;

det är bara att ringa på onsdagarna.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-07 00:05



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
(Scenanvisning: Kommer inrumlande från vänster i bild, arbetshandskarna är ordentligt oljiga, hela jag luktar alfahanne) OK tjejer! Var skall jag slå i spiken sa ni? Och skåpet skall stå?
Näe då. Detta är verkligen en ljuvlig blixtbild i två perspektiv - garaget utanför och blåställsmannen, och garaget inuti och blåställsmannen.
Och dagens lilla fras: "Så svalde. Bet. Sa;"
2013-03-07

  smultronbergen VIP


Till kaktus igen:

Jag lade till ett ens ist. För mitt

då fixar vi det nog. Får konferera
med modernt eller någon annan
klok person. Det lär det dyka upp
en man av ordning åt oss trallande
jäntor så det blir ordning på världen

eller hur flickor små! Ha ha
2013-03-07

    ej medlem längre
tack,
har funderat over det sjalv manga gr,
da det automatiskt vill bli skrivet sa ibland....
att man skriver i Jag och sen i samma text Hon da man betraktar jaget utifran...
jag tycker det ar helt ok !! speciellt nar jag bejakat tanken nu....
2013-03-07

  smultronbergen VIP
Till kaktus nedan ;

Det finns lagar runt sådant här
men får man inte hoppa från
jagperspektiv över till att berätta
om sig själv ? Tänkte väl mig att
Diktjaget tänkt det där så många
gånger och ville förstärka samman
blandningen med dåtid. Du har nog
rätt och jag fel. Skulle nog hoppat
till jagform i sista stycket.

Tack för läsning och väl valda ord.
Dagboksstoff är texten. Direkt ur
onsdagens verklighet. Feghet gör
man och hon ibland. :)
2013-03-07

    ej medlem längre
ett konstanterande sådär, kul text, fast jag undrar lite over hur det börjar med Min och sen går över till Hon, känns som det är samma person pga slutet, eller är det en 3e part med?
2013-03-07
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP