Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del ur kapitel "Frostflykt"


--

Ansikte framför
mig,
intensiva ögon
spetsar;
skyler
med ett
glansaktigt skimmer.
Jag låtsas.
Nickar instämmande,
lyssnar.
Snappar upp
nyckelord,
nyckelminnen,
till hennes bekräftelse.

Jag gör
bakgrunden
till förgrund.
Min superförmåga.
Inbillar jag mig.
Som om jag
var den enda
som kunde göra det.
Som om jag
var den enda
med den förmågan,
unik.
Jag lyssnar
så gott jag kan.

Syrefattigt,
varmt,
vissa är glada,
andra stirrar
tomt i intet.

Vi håller räkningen.
Vi håller tiden
i ett fast grepp,
knyter näven,
med ett
glansaktigt skimmer
i fickan.




Fri vers (Fri form) av fabiang
Läst 405 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-07 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fabiang
fabiang