Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allt är historia


döende

så slutade
vi att synas

 

igenom allt damm
alla begravda minnen

 

broken

 

så slutade 
vi att andas

 

under täckena
finns bara

gammalt glas


repade av
smutsiga fingrar

 

broken

 

under tiden
då vi fanns 
till

slutade hjärtan att slå
i takt

under månen
försvann alla skratt
försvann alla ljusen


nu råder bara mörker

men det gör inget
inget lever 
här 
längre

 

ödevärld

 

reflekterad

 

i en krossad

 

... spegel

 

 

 

 

© 2013 Celticgirl

 

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-07 09:35



Bookmark and Share


  flygia
en av de bästa dikterna på detta
tema jag läst här på poeterma.
2013-03-07

    ej medlem längre
stark..
2013-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP