Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku


*SVALAN*



Svalan Bygger Bo

Under Midsommar Kransen

I Glödande Sauna

Gbg. 7/3-13 AV:Irene Åberg




Bunden vers (Haiku) av Irene Åberg
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-07 14:08



Bookmark and Share


  Tarantaran
** Så fin **
Jag skrev precis ett utkast- haiku
om sädesärlor..ska ändra den till
choka :)
2013-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg