Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag undrar om jag inte redan är död

färgen har slutat torka

vinden har slutat tjuta

ljusen har brunnit ut

 

allting

är svart

eller vitt

 

kanske grått

 

allt avstannade

hjärtan gav upp

slutade slå

 

när solen

till slut

brann upp

 

men det gör inget

inget finns

ingen minns

 

den värld som

försvann i glömska

den dagen

 

 

när jag drog min allra sista suck




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-07 16:14



Bookmark and Share


  agneta pichler
Den gjorde lite ont..
2013-03-07

  Ninananonia VIP
Berör...
2013-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP