Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trött text i tankatempo En taskig jävla månbild från parkeringen. Ni missar inget.


Natten smyger in

 

Natten smyger in

som ett bolster av trötthet

Bäddar med mörker

 

Drömmarna väntar på rad

några rör sig oroligt

 

Sinnet öppnar sig

mot det undermedvetna

i sömnens dalar

 

Fantasin hämtar näring

från själens filmfestival

 

Kanske morgonen

färgas av äventyret

som natten bjudit

 

En palett med färger som

ingen dödlig kan blanda

 

Och varje ny dag

byggs efter själens ritning

av drömda minnen

 

från resor genom tider,

genom rymder utan gräns




Fri vers av Solitaire VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-08 00:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra! ännu bättre när flera tanka-dikter kopplats ihop!
2013-03-11

  Stefan Albrektsson
Mycket snyggt i stram form. Gillar särskilt den sista tankan.
2013-03-08

    ej medlem längre
Ah! Så sant, ... psykologisk sanning, vardaglig frågeställning ... livet
2013-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP