Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del ur kapitel "Frostflykt"


--

Fågelkvitter.
Jag leddes,
vattenström,
vattenfors.
Vadade; bottnade.
Fiskberöring.
Och tung, tung sand.
Mot den.
Som om det blåste.

En värld
vid mina fötter,
som jag inte
förstod.
En värld utanför
min natur.
Men jag ville.
Gälar.
Frihet.

Jag var ett litet barn.
Otränad tidsuppfattning.
Jag vände blicken.
Åt mamma.
"Titta", skrek jag.
Jag höll något
i händerna.

Inte mycket har förändrats.
Grundkoncepten.
Grundbehoven.
Därför saknar jag det inte.




Fri vers (Fri form) av fabiang
Läst 403 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-08 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fabiang
fabiang