Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och i mina skrattgropar vilar min kärlek


låt oss låtsas kära jonathan

att inget är försent
att sommarn blommar än

låt oss låtsas kära du

att vattnen inte kallnat
att bergen inte klätts i vitt

******************************

om de orden vi sa då inte formas om
till innebörd av omöjligheter

om ingen av oss böjer sig inför faktum
och om vi låtsas att allt precis som förr

då ska jag stå där precis som igår
med utslaget hår i sommarsol jonathan
och i mina skrattgropar vilar min kärlek till dig




Fri vers av sunnanvind
Läst 650 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-03-08 14:49



Bookmark and Share


  Rosen VIP
denna går rakt in i hjärtat...kärleksfull i sin, rakt igenom, äkthet...

2013-03-23

  anits VIP
En helt underbar dikt,som går direkt
till hjärtat
2013-03-19

    ej medlem längre
åh, denna tycker jag mycket OM
... låt oss låtsas kära du
och i mina skrattgropar vilar min kärlek till dig
2013-03-14

    Emmahelatiden
"och i mina skrattgropar vilar min kärlek till dig"
Mitt i prick!
2013-03-14

  Jack_iX
Underbar o växlingen mellan drömmar, viljan att älska o framtiden är suveränt bra!
Applåder ... som räcker länge över drömmarna!
2013-03-09

    JJ VIP
En oerhört vacker dikt som suddar ut skillnaden på tid och nutid, dåtid om samtid. Applåd genom all-tid! Mvh. JJ.
2013-03-08

  walborg
Kärlek som når utöver alla särskiljande gränser - lyfter
2013-03-08

  Lars Hedlin
Hela värden kan rymmas i små små skratt...
2013-03-08

  Blåbäret
I skrattgropar ryms massa kärlek för den som ser
2013-03-08
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind