Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*

nu är jag försvunnen
anonym för alla
jag skär genom ögonens iris
och allt jag sett rinner över mina händer
jag slickar upp det
stryker tungan över hudens linjer
spår mig själv med spetsen
om du såg mig där
när rester av mig rann som
genomskinlig vätska från mina läppar
och droppade från hakan ner på golvet
skulle du kanske
komma till mig
och jag skulle inte längre se dig




Fri vers (Fri form) av Lethe
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-08 17:32



Bookmark and Share


  HelenaW
Du för medlar bilder så bra med dina ord. Gillar givetvis..
2013-03-12

    ej medlem längre
Omutlighetens Optik.
2013-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe