Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vinklade


Det vinklade

kontorshotellet har

både af och fogde




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-08 18:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skönt med dina kluriga ord. Du säger så mycket mer än orden...
2013-03-08

  Stefan Albrektsson
Jag tycker det är så skönt att myndigheter gör det lättare för oss medborgare genom att samla alla viktiga instanser på en och samma plats. Finns det begravningsbyrå där också månne?
2013-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP