Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krossad lögnare

När huvudet gång på gång hugger kniven djupare i hjärtat

När en sång säger allt jag vill säga högt

När värmen från ens vänner nuddar min kind

När den tjocka jackan inte kan hålla kylan ute och gåshuden smyger sig på

När konduktören på tåget får mig att rysa av irritation

När mina röda kinder är varma av mer än bara feber

det är då jag faller ner i pölen av självhatande och inser att jag inte har kommit ett steg längre än förut. Men teater, det är jag fantastiskt bra på.




Fri vers av filosofian
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-08 21:43



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
igenkänning av stora mått.
2013-03-10
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian