Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betydelse


Det är när jag går ut
och ställer mig
vid vägrenen
i den kalla kvällen och
kräks, efter att hastigt
ha dämpat
bilens framfart
från långt över det tillåtna
till stillastående
på bara några sekunder
på den allmänna vägen
som jag förstår
ditt ansiktes
betydelse




Fri vers (Fri form) av dreamoflife
Läst 190 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-08 22:13



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Starkt och bra skrivet.
2013-03-11

  Marianne Räf
Din dikt gick rakt igenom
min kropp och själ. Bra!
2013-03-09

    ej medlem längre

Grymt bra ...
2013-03-09

    ADI Nehlin
Stark text..tyckte om
2013-03-09

  Lars Hedlin
Oj mycket känslofyllt..bra gillas mycket ;)
2013-03-09
  > Nästa text
< Föregående

dreamoflife