Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig familj

en tid som förut

sker aldrig igen

de djupaste tårar

får aldrig någon ro

Vem kan tro att vi är en familj?

för vi lever under tystnad

en smärtsam sådan

en bön samlar oss inte

för en tid som förut

kommer aldrig ske igen...




Fri vers av Luma
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-08 23:34



Bookmark and Share


  Järnkatten
Smärtan känns i den här texten, oerhört berörande..
2013-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Luma
Luma