Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På Af-kursen för



På Af-kursen för

arbetslösa sade en vän

om situationen


- Kan inte du få något

jobb, kan ingen av oss!


Hos kronofogden

togs han emot av en

mycket charmig dam


Idag kan han

räkna de arbetsår

som finns kvar




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-09 12:09



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Roligt med dessa sviter blir som små reflekterande berättelser
2013-03-11

  Stefan Albrektsson
Nu är det ju en svit på gång här Fredrik! Bra! Precis så!
2013-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP