Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirkeln

Cirkeln minskar för varje varv vi går

till slut snurrar vi där vi står




Övriga genrer av A.F.M
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-09 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.F.M