Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen


Ingenting
är verkligare

än drömmen, sekler

av tyngdlöshet
svävar

över den




Fri vers (Fri form) av dreamoflife
Läst 268 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-03-10 16:08



Bookmark and Share


  Sunlight
Åh så bra!
oerhört vackert formulerat
med en surrealistisk ton
2013-03-16

  ULJO
Fint poetat
2013-03-16

  Suss Petersson
Helt underbar *stående applåd
2013-03-11

    ej medlem längre
snyggt men kanske dra ihop "sekler av tyngdlöshet" på en rad?
2013-03-11

  Lars Hedlin
Applåd för bra text!
2013-03-11
  > Nästa text
< Föregående

dreamoflife