Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något oförväntat


När man älskar

Man förväntar sig inte det som ändå har skett

& att man vill återgälla tjänsten med samma

nedriga hjärtlösa kyla bara för att få hämd,

det är inget man kan tänka ut i förväg!

Den diaboliska hämdspiralen, med rötter i

en död dialog som aldrig började ta fart

Kärleken är inte den jag såg.

Jag minns något annat.




Fri vers av Federico Romano
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-10 21:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt skaldat ...frustration och blandade känslor i orden!
2013-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano