Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Damen med väskan



Damen med väskan

hennes spänne blixtrar

i morgonsolen

*

Som barn hade han

en enda tanke i skallen

- När blir jag stor?


Han var främmande

för en värld av viskande

översittare


*

Spöksonaten tog

gestalt som dramabalett

Orden fick vingar




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-03-10 22:14



Bookmark and Share


  sommarmoln
Med stor finess;)
2013-03-16

  Nina.H
Enkelhet med finess, med mycket innehåll!
2013-03-14

  Havsbris
alltid elegant
alltid vackert <3
2013-03-12

  Piann VIP
Dina ord är som att betrakta en målad tavla
2013-03-12

  Stefan Albrektsson
Denna triptyk är spännnade - jag läser den som helhet, varje del för sig, och varje del i relation till en annan del. De klingar olika och deras ljus skiftar beroende på vilken del som den ställs i relation till.
2013-03-11

    ej medlem längre
Du målar så tänkvärda stråk med dina ord. Njuter av att läsa dom alla.

2013-03-10

  Daniel_78 VIP
denna lila svit gillar jag extra mycket,
solen det första ljuset
barnet
och balett, spöken
och natten mot himlen
2013-03-10

  Tarantaran
Fina kortdikter, många
härliga penseldrag..
för flera sinnen!
2013-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP