Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trötta tankatankar till Fråga Olle-dokumentären


Stötande scener

 

Stötande scener

förekommer rikligen

i Fråga Olle

I ingressen varnas det

för allt detta stötande

 

Spektakulärt? Nja...

Omgivningarna skiftar

liksom kostymen

Men stötandet det är

inte särskilt stötande

 

Snuskig fantasi

är i regel sexigast

som en fantasi

Genomförandet kan bli

en löjlig antiklimax

 

Undra på att sex,

denna frustrationskälla,

ger såna komplex

När man ska förväntas tro

att det ska gå till så där

 

Tänk om man skulle...

nej vilken galen idé...

fast vilket uppslag

till en sexantologi,

om allt som blev mindre bra...

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Solitaire VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-10 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP