Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ska gå och sova nu, jag lovar...


Pekoral

 

Regnbågsdoftande

blåbärsrisgrön

längtansblå

fjollrosa

och mera sällan

pissgul

mögelgrå

förgråtenröd

 

Hjärtan som rimmas

rosa ludd som ska trimmas

vågor som rullar i solnedgång

gång på gång på gång...

 

Bilder från flummiga sajter

med tjatiga gyllene ord

och saliga himlande ögon

får mig att vilja begå mord

 

Snälla, gasa mig som ett kvalster

om ni ser en sån tendens

bland mina eländiga alster

för då har jag förvisso demens

 




Fri vers av Solitaire VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-11 00:14



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Ha, ha, ha - poesioverload, färgblinderi, poetiskabildfebern slår till. Det går inte sova bort sådant tyvärr. Det finns kvar (nu blir det night mare) alltid, alltid.
2013-03-11

  kjell-åke bearfoot VIP
Men jag har väl inga gyllene ord ???
2013-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP