Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föräldrar döms

Föräldrar döms
barnen glöms
En del till fängelse
andra hängs i sjukdomshängslen

Tryggheten försvinner
barnens barndom rinner bort
De blir vuxna fort
lär sig en farlig läxa

Lita aldrig på andra
ta det du kan ta, utan att dig klandra
Ingen hjälper dig
du måste tänka på dig

Egoismen föds
empatin dör
Människorna förgörs
i omänsklighetens odör




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-11 05:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är så sant så.Bra skrivet.
2013-03-11
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP