Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smuts och hårda jeans

Ni ser inte, men världen skådar,

ni stressar förbi,

resten så stilla.

kanske,

kanske ni tror ni levat men ändå är döda?

Är det tiden som skapar,

eller är det vi som inte kan ta oss tid?

Likt en vår med smuts och hårda jeans,

skänker solsken ändå lite lycka.











Fri vers (Fri form) av joanna svensson andersson
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-11 16:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tyckte den var bra. kändes som en iaktagelse
2013-03-12
  > Nästa text
< Föregående

joanna svensson andersson
joanna svensson andersson