Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftslottet

Om jag sätter mig ner och lyssnar,

berättar du då sagan om min samtid?

Om hur allt klarnar upp i min framtid?


...eller möts jag av prinsessan,

dinglandes från luftslottet?




Övriga genrer av A.F.M
Läst 117 gånger
Publicerad 2013-03-11 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.F.M