Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smärta..


Skär ut dina Ögon

Fuck, my fucker, knulla ditt huvud

var brutal i akt & håll ditt ord

mina färger är kärlek, dom var det

också när jag grät under mescaleros

& nästan dog, fan min smärta vill ej stanna

i mitt hjärta det vill försonas & gå vidare




Fri vers av Federico Romano
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-11 22:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mycket berörande läsning
2013-03-12

  Lars Hedlin
smärtan ger en kick och ser faktiskt en styrka i den..Bra skaldat APPLÅD!
2013-03-12

  Angel of love
Fan den kändes att läsa, kram och styrka till dig
2013-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano