Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vete våran grund


Couscous

Vinet värmer, bitterheten tar bort

minnet av ungdommen, tvångsraderas, men sipprar som

en ungdomskälla ur berget, stilla




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 312 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-12 07:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det ligger så mycket vacker styrka i dina ord.
2013-03-12

  Lars Hedlin
Bokmärker och applåderar..Mästerligt bra ;)
2013-03-12

  Angel of love
Värmande vacker text..
2013-03-12

  agneta pichler
väldigt vackert
Och poetiskt..

skön att läsa..
2013-03-12

  SatansSon VIP
den var vacker du.
2013-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano