Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Autos skugga

Du må hugga den ur berg,
och gravera in ett namn
ta den varsamt i din hand
för att kasta den
i havet

Kanske trycka mot ditt bröst
eller hålla varsamt,
i din famn

hur du en gör

om du så krossar den
till sand,
och talar vid vartenda sandkorn

så kommer du bli varse
att stenens inre inte går att nå
hennes hemlighet
än mindre,
att förstå.










Fri vers (Modernistisk dikt) av stenen/ Yv Ericsson
Läst 486 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-12 09:12



Bookmark and Share


    Max Poisé
Underbart!
2013-03-12

  Lars Hedlin
Så bra du skriver ;)
2013-03-12

  Bibbi VIP
Gillar.
2013-03-12

  LenaJohansson VIP
bra dikt!
2013-03-12
  > Nästa text
< Föregående

stenen/ Yv Ericsson
stenen/ Yv Ericsson