Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dröm / verklighet


love / löv

 

 

kring fötterna på

Romeo & Juliet

räkningar och löv




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 435 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-03-12 17:27



Bookmark and Share


    Han som går långsamt i regnet
Skitbra!
2013-12-29

    ej medlem längre
Bra sagt
2013-10-28

  lodjuret/seglare VIP
Jag har inte haft förmånen att se pjäsen men dina lov-ord räcker ju långt.
2013-10-24

  flygia
väl använda ord...
tjusig målning.
2013-03-13

  TrollTörnTrappan VIP
Hoppas det är vårens löv... att de vågar klättra i träden trots tyngande kronor :)
2013-03-13

  Catharina Edin VIP
hahaha, den här gillar jag!
2013-03-13

  SatansSon VIP
den tycker jag var ball.
2013-03-12

  Robert Jonsson VIP
Underbar Nanna
2013-03-12

  cilax VIP
löv it
2013-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X