Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förstå vad devill. kan inte.


Nu vill de, att...

Nu vill de, att jag skall slita ut dig ur mitt hjärta;
Men hur skulle jag kunna det?
Hur skulle det gå till?
Du är ju redan en del av mig.
Skulle jag....
Självstympning!
Sådan operation vore livsfarlig vid min ålder

Kan du inte istället stilla inkapslas i min andning
så att vi alltid vore tillsammans,
Vid var promenad i naturen (Vad vackert det är!)
vid var läst boksida (det var fint uttryckt!)
vid varje samtal (om sol,vind och människan).

Och stanna under ett träd för att kramas!

Hur skulle jag kunna slita ut dig ur mitt hjärta?
UE.




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-12 22:00

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram