Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk inte hur, tänk om...

Jag söker ständigt efter
att få fram och få till de där
upplyftande tilltalande orden
som ger ett gott hopp.
Och under årens lopp
har jag fått påhopp
som vad håller jag på med
just ingenting alls...

Men som försvar
för mig själv
och mitt skriveri
kan jag ju säga
jag tar ju inte till
med något våld!
För det är ju för
de goda orden
som jag är
för evigt såld!

Men försökeri
med ett ordartilleri
ifrån mitt nytänkskafferi
kan ju bli
ett toppskott
alltid nå´t
att bita i!












Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-03-13 12:55



Bookmark and Share


  Piann VIP
Tycker så mycket
om ditt sätt att skriva :-)
2013-03-18

  ULJO
Mycket fint skriftat
2013-03-16

  Eaglemountains VIP
Du är en god människa rakt igenom, och det framgår även av Dina texter, som nu åter uppmärksammats bland de fem uppmärksammade!! Grattis!!
2013-03-15

  Fairytailgirl
Trevligt och hoppfullt...blir lite glad och jag vill vara glad!!!:-)
2013-03-15

  Tarantaran
:) om jag tänker hur...
om dig, så blir det i dur,
i ur och skur
träning på skrattmuskulatur;

ditt meningsmåleri
snyggt träffande ordartilleri
ger mig glädjeenergi-
är som finaste hoppterapi!

2013-03-13

  Palett
En härlig text om ordens magi !!
2013-03-13

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Härlig text...som en pamflett...gillar!
2013-03-13

  Lars Hedlin
Jätte fint ...Blir glad..och det är ju så det ska va...kram
2013-03-13

    ej medlem längre
Härligt vännen, fortsätt du skriv till glädje för såväl dig som oss som läser...
2013-03-13

  Ljusletaren
Välgödslade goda ord från någon sås med riklig växkraft i mångas rabatter ;.)
Så låt solen sprida sina ord även fortsättningsvis/ kram

2013-03-13

  Stefan Albrektsson
Jag tycker mycket om din text Ewa-Britt, ett fredligt försvar för skrivandet!!
2013-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt