Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara att delta...

En köpstark kund ifrån Älta
söker vattenspridare med sälta
han får en karta
med en flod, där starta
där den slutar, där finns ett delta




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-13 18:37



Bookmark and Share


  ULJO
Fyndigt
2013-03-16

    ADI Nehlin
klurig och fyndig..tyckte om
2013-03-15

  Lars Hedlin
Bra skrivet!
2013-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt