Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din doft







I gryningen
när jag vaknar
av ljuset
och fågelsången

är din bädd
fortfarande varm

och jag känner
din doft


på min kropp




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 410 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-03-14 12:59



Bookmark and Share


  anits VIP
En vacker känsla
2013-03-22

    ej medlem längre
så härligt..
2013-03-16

  Ninananonia VIP
Mjukt vackert..
2013-03-16

  ResenärGenomLivet VIP
En underbar känsla...
2013-03-14

    ej medlem längre
vacker känsla
2013-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius