Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya upplevelser



Nya upplevelser

i lager på lager och

intaget stänger av


Då behövs något annat

som tid och tystnad




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-03-14 16:56



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
"Vad övrigt är, är tystnad"
(Slutorden i Hamlet i Hagbergs
klassiska översättning)
2013-03-16

  Havsbris
däe är du vän min
på plats ahhahahha

bland de 5 bästa för
en stund, men de flesta
ser inte,, bara finns...

skål o grattis <3
2013-03-16

    ej medlem längre
Klokt!
2013-03-16

  Havsbris
du alltid fascinerad mig
med dina mystiska och gåtfulla ord
ahahhahaha

som en puzzle eller spår av något
annat än det som ses <3
2013-03-15

  Nina.H
Ja så är det, en paus för att hämta andan och landa..klokt!
2013-03-14

  Piann VIP
I tystnaden lär vi känna oss själva.
2013-03-14

    ej medlem längre
Kloka ord...ja i tystnaden kan vi hämta krafter.
2013-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP