Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett möte med en människa från förut


Hjärtat tar ett skutt

Du får inte
nånsin
röra mig
så igen

Ställa dig
bakom
min rygg
med varma
kroppen
nära

Samla ihop
mitt hår
trassla in
din hand
i mina
lockar

Låta ditt finger
smeksamt röra
min nacke

Du är hemsk
när du gör så

Mina kinder
blossar
utav
längtan

Utan att se dig
hör jag
ditt leende

Jag är
utelämnad
till din lek

Mitt hjärta
tar ett skutt

Tillbaka

Medans
ingen
anar
någonting

Gör det aldrig
mer









Fri vers av annalena VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-14 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP