Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hiss och poesi

Avlossade skott oupptäckta

i de gömdas gångar. Ansiktenas
muskler försköts i millimetrar,


en i taget. Tillräckligt märkbart
för envar




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2013-03-14 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP