Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi reser mot stjärnorna inatt

Nakna och sårbara så reser vi iväg.
Precis som vi gjort varje natt efter mörkrets inbrott.
Vi reser mot stjärnorna inatt.
Och jag kan känna din rädsla.
Jag kan känna hur din ångest luktar.

Jag kramar om dig.
Lägger mina armar runt din nakna kropp och viskar ''Allt kommer att bli bra älskling.''

Fast egentligen är jag lika rädd som du.
Men jag kan inte visa det.

Jag måste vara stark.
Jag är stark.
För din skull




Fri vers av cancertid
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-15 13:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så himla bra. En text som ger en känsla av hopp och förmedlar den fantastiska känslan av att få hjälp av sin kära i svåra tider galant. Ett par kg applåder från mig! ;)
2013-07-20

  aol
underbart berörande vackert skaldat,
2013-03-26

  Änglaögon
Berörande vackert.
2013-03-15

  Qvittra
Hej
Så fint skrivet om er rädsla!

Känner så igen det du skriver om rädsla. Jag har själv levt med denna rädsla och genomgått en cancerbehandling.

Styrkekramar
Lisa
2013-03-15
  > Nästa text
< Föregående

cancertid
cancertid