Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson


Shakespeare


Att vara eller icke
vara det är frågan,
sa visst Shakespeare?

Nåt jag har undrat
över många gånger!




Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-15 14:26



Bookmark and Share


  aol
jaa du även jag undrar, bra skriftat,
2013-03-26

  Ljusletaren
Säger som någon sa ... detta kan tydas på många sätt ;.)
Vara här och nu eller vara bortom den tunna skiljeväggen här och nu.
/kram
2013-03-26

    ej medlem längre
Det kan väl tydas på många vis. Svår fråga.
2013-03-15

  Lars Hedlin
En bra undran....GIllas
2013-03-15

  Palett
I varats tillvaro måste vi ibland kämpa !!
2013-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson