Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beskrivande känsla


Jag Trodde Att

Jag trodde att kvinna var

Öm & söt med empati har jag fel

Att ge kvinnan Status Quo




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-15 16:20



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Finns nog båda sorterna...
2013-03-16

  Angel of love
Ibland kan jag tro att kvinnor är värre i det mesta...
2013-03-16

  Lars Hedlin
Vi är alla kapabla till både gott och ont..bra skaldat!
2013-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano