Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ilskan och sorgen



Ilskan och sorgen

uttryckts bäst utav

jazz-avantgardet



Proggens budskap:

- Vem kan man lita på?

Sant idag som då




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-15 18:26



Bookmark and Share


  sommarmoln
Så är det verkligen...
2013-03-16

  Michaela Dutius
Så sant!!!
Väl fångat!
2013-03-16

  Havsbris
eller blues,,,

mörka ord eller
bara saknaden av solen?

lita och lita, förreten
vad är progg? ahhahaha
jag lär mig varje dag, tack för det,
känner mig lycklig med detta även
om handlar om ilskan och sorgen,,,

för att vi vet att måste finnas för att
värdera lyckan och glädjen
<3
2013-03-15

  Stefan Albrektsson
Ja, så är det sannerligen - mer jazz till folket och en näve progg!!
2013-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP