Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egentligen fel att anklaga ett djur för ett männskligt beteende..


Blodtörstig Hyena möter Järven ex Wombat

Har bara en fråga SLUTET

Ångbåts hyenorna, tror kanske att slita sönder

Ger näring, Järven biter tillbaka




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-16 00:47



Bookmark and Share


  flygia
jag är nu kvinnligt sjåpig
och djur-pjoltig.

två otrevlighetskänsloskapande
djur. med utseendet emot sig.
järven dödar för nöjes skull.
det gör den faktiskt mycket mänsklig.

min kommentar ovan är lite onödig...

din dikt är mycket bra och kraftfull.
expressionistisk.

2013-03-16

  Lars Hedlin
Yes me like!
2013-03-16

  SatansSon VIP
järven är ett intressant djur.
2013-03-16

  Federico Romano
Man ser bara kärlek & man försöker
att förstå! Salig är den som ser utan hat..
Låt oss fortsätta att se..
2013-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano