Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grand hotel

Våren slängde sina
ben över trösklars enkla
stillhet

vill ha guden i mig. Som
favorit i Lindgren

livet i mig

dig i mig mig i dig


hon tänkte andetag i salen.
Kopior av
kopior av kopior

Likt känslorna i henne. Rädslan
för dem


Svävade i minnenas trygghet

av jag i kärlek













Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2013-03-16 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP