Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradoxala insikter






Bön är

har jag märkt


att svepas in
i sjok
av mörker

för att en dag
nå det ljus

där den som är blind
ser

och den som döv
hör




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 352 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-03-16 09:09



Bookmark and Share


  Maria T
Påskens ljus
2013-03-31

  Jan Widströmer VIP
Trösterikt bibliskt.
2013-03-22

  anits VIP
Så fint och tröstande skaldat
2013-03-22

  Piann VIP
Trösterikt, i mörker kommer ljuset åter.
2013-03-16

  poetryGirl
Ja, så är det nog, fint skrivet
2013-03-16

  Ninananonia VIP
Vackert att se och höra ljus
2013-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius