Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framåt marsch!

En lärare sa så trötter:
-Här sitter ni och knäcker nötter
på våran lektion
vad är det för fason...
-Världsgåtor knäcks väl av framfötter...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-16 10:56



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Rikigt bra limerick!
/Dan
2013-03-16

  Havsbris
vän min,
alltid fylld av glädje och kärlek
kloka ord och undvika bli sur
hahahahahha jaja <3


2013-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt