Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett "sommarbarn"



Ett "sommarbarn"
blev min hundrade
skrivarvän!

Det ska jag fira med
ett tack till poeter.se




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-16 13:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint!!!
2013-03-16

  Havsbris
så är det eller kan bli
hahahahahha

men man måste ge
... inte bara ta emot!!! jaja
det heter balans
så allt flödar i harmoni :P
2013-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP