Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bristande

Jag vet hur det känns när allting brister
Jag kan varenda dyster mening
Sårad och förråd går texten i mitt liv
Men refrängen har blivit mycket bättre bara man tar sig lite tid...

Att gå till botten med problemen som fick en att trilla dit
Orden om frihet lät för....

Blicka framåt, fokusera din kraft
På nåt kreativt och effektivt istället för skit
Tänk efter och fundera, var lägger du din tid?
På nåt effektivt eller destruktivt? Valet är ditt

Så många vänner som gått under
En efter en har trillat dit
Fast sårad och förråd så fortsätter mitt liv
Mycket händer genom livet men texten den förblir

Så gå till botten med problemen som fick dig att trilla dit
Lev ditt liv efter ditt hjärta och inte efter skit ....




Fri vers av Ultraform
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-17 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ultraform
Ultraform