Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

se igenom glittret du har på dig

tills gnistan i dina ögon försvinner
och tills styrkan i dina ord tynar bort

det är som att lita, utan att säga det innersta
som att äta fast man är mätt.

långt in i dina ögon
och i mina,
så ser man det,
om man tolkar det rätt.
ögonkontakt är ömt.
den avslöjar allt.
och det vill du inte,
du vill.
du vill glömma,
det som inte går att glömmas.
du kan inte gömma dig.

du gör mig hjälplös,
jag gör mig hjälplös.

men det är inte illa.
långt ifrån
inget är illa
bara det du inte ser,
det du inte märker.
det du inte bryr dig om.
det är bra.




Bunden vers av Ultraform
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-04 05:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ultraform
Ultraform