Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Returnera mig

Skrämmande
Klämmande
Kvävande
Svävande
Skavande
Ångest

Överge mig
Tysta mig
Överrösta mig
Men kväv mig inte

Vissa tar så
Mycket plats
Tar för sig
Brer ut sig
Syns så
Mycket
Och hörs ännu
Mer

Mitt huvud orkar inte
Mer
Mina öron
Slår lock
Tyst

Skrikande
Tystnande
Frustrerande
Sorgsna
Ilskna
Ångest




Fri vers av Ultraform
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-02-01 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ultraform
Ultraform