Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasig

Det finns människor runt oss
Saker runt oss
Som utstrålar ångest

Riktigt knivig, krampaktig andlös ångest
Och du är en sån

En sån som man märker är trasig
Som man får ont av att titta på
För att du är så vacker
Ont av att vara med
Ont av att tänka på
För man är förälskad i dig
Men du ser bara det onda

Allt det onda du utstrålar
Smittar av sig
Kletar ner oss andra med en svart, trög sörja
Får oss att också gå långsammare
Och våra leenden att smetas ut
Som streck man vill bli av med
Av det onda
Jag finns här med mitt ljus
Men du försvinner allt längre bort
Du hör inte av dig längre
Du verkar ha glömt mig
För du tänker bara på det onda

När jag står här med hjärtat i hand
Som jag vill ge dig




Fri vers av Ultraform
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-16 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ultraform
Ultraform